Seppo Sievänen

Seppo Sieväsen käyttökokemus

Jyväskyläläinen Seppo Sievänen kertoo kokemuksistaan kokeiltuaan maasäteilyn estintä:

”Asuntomme sijaitsee kerrostalossa, kahdeksannessa kerroksessa, emmekä uskoneet siellä olevan maasäteilyä eikä tullut mieleenkään tutkia asuntomme tilannetta.

Asuntomme kohdalla erityisen voimakkaat säteilyt olivat toisen makuuhuoneemme, olohuoneen itäpuolen ja keittiön kohdalla. (En tiedä oliko näillä säteilyillä osuutta vuonna 2013 sairastamaani syöpään, sillä pahin kohtahan oli juuri nukkumapaikkani kohdalla.)

Säteilyn toteamisen jälkeen muutimme omat sänkymme toiseen makuuhuoneeseen, joka todettiin mittauksissa puhtaaksi. Jo muutaman viikon jälkeen huomasimme unen laadun ja keston parantuneen, sekä suonenvetojen vähentyneen tai poistuneen.

Olohuoneen säteilyn risteyskohdassa oleva sohva oli paikka, missä jalkoja kylmäsi – suorastaan paleli, oli sitten talvi tai kesä. Kesällä asennettujen estinlaitteiden jälkeen säteilytilanne on muuttunut täysin, niin kaupunkiasunnossamme kuin myös kesämökillämme. Suoritetuissa mittauksissa maasäteily on poistunut kummastakin. Uskomatonta, mutta totta!

Täytyy kiittäen ilmoittaa, että asuntomme on puhdas, unen laatu talvea ja kevättä parempaa.

Uskon Suomessa olevan runsaasti paikkoja, joissa säteily on kiusana, ja on hienoa, jos estinlaitteiden avulla pystyttäisiin ihmisten elämisen laatua parantamaan.”