Maasäteily

Maasäteily

Maasäteily syntyy n. 550 km:n syvyydessä nousten aina n. 15 kilometrin korkeuteen ristikkomuodostelmana. Maasäteilyverkko kattaa koko maapallon ja se kulkee magneettisten etelä- ja pohjoisnapojen kautta sekä itä- ja länsisuunnassa.

Maasäteilystä saavat voimansa monet elolliset; puut ja hyönteiset. Havupuut pystyvät hyödyntämään maasäteilyristeämiä kasvussaan ja kekomuurahaiset rakentavat pesänsä aina kahden hyvin voimakkaan maasäteilylinjan kohtaan. Maasäteily antaa muurahaisille pääosan heidän bioenergiastaan. Maasäteily auttaa mehiläisiä säilymään talven yli, kunhan ruokaa vain on riittämiin. Mehiläispesä kannattaa sijoittaa aina maasäteilylinjojen risteykseen, näin hunajantuotto kasvaa voimakkaasti.

Ihmiselle ja kotieläimille maasäteily käyttäytyy toisin. Puhutaan paremminkin ”haitallisesta maasäteilystä”. Haitallinen maasäteily syö ihmisen tai kotieläimen bioenergiakenttää ja heikentynyt kenttä altistaa monille sairauksille luontaisen immuniteetin laskiessa sen myötä. Altistuminen maasäteilylle antaa ensimmäiset merkkinsä usein sairaalloisena väsymyksenä. Jonkin ajan päästä kaikenlaiset flunssat ja liikkeellä olevat pöpöt pääsevät ihmiseen helposti käsiksi. Vuoteessa oireina yöllistä hikoilua, suonenvetoa, jalkasärkyä, pyörimistä ja pakollista nousemista vuoteesta kävelemään. Unettomuutta ja sen aiheuttamaa stressiä. Pitkällisen altistumisen tuomat vaivat taas voivat olla erittäin vakavia.

Maasäteily jaetaan Ristikkosäteilylinjoihin, Vesisuonisäteilyyn, Kalliosäteilyyn ja muut linjat.

Ristikkosäteilylinjat Hartman-Curry muodostaa maan pinnalta mitattuna ristikkokuvion.

Jos voimakas Hartman –ja Curry – säteilylinjaristeys osuu samaan paikkaan, risteyskohtaa kutsutaan kaksoisristeykseksi. Tällainen risteyskohta on ihmiselle hyvin haitallinen, mutta uudella säteilynestolaitteella estettävissä.

 

Lähteet:

Sami Rasila – http://karelianhealing.com

Wikipedia – https://fi.wikipedia.org/wiki/Maasäteily